Kannabiksella eroon masennuksesta, ahdistuksesta jne???



Tämä blogi koskee kannabiksen (hampun suomalaisittain) lääkekäyttöä.

Laillista kannabista voit tilata: https://www.hamppumaa.fi

Kannabiksella eli hampulla, on huono maine: syyttä. Propaganda ja korruptio ovat saattaneet monet lääkinnälliset yrtit asemaan, jota ne eivät ansaitse.

Olen itse ollut masentunut ja muuta MT-ongelmaa lapsesta asti. Virallisten mielenterveyspalvelujen käytön aloitin myös nuorena, mutta niistä valitettavasti ei ole ollut muuta lopulta kuin kohtuutonta haittaa.
Viimeksi nimittäin jouduin pakkohoitoon, tällaisen vastaavan blogin kirjoittamisesta. Se, että en halua injektioneuloilla huumetta kehooni, on nimittäin lääkevastaisuutta eli sairaudentunnottomuutta: näiden auktoriteettien mielestä, jotka väittävät tuntevansa minut paremmin kuin minä itse.

Kun ihminen ei tunnusta olevansa hullu, häneen laitetaan siis vaikka väkisin: väkivalloin, piikillä kemikaalista huumetta ja hänet vangitaan. Se on aika raju opetus tämän valtion todellisista kasvoista, kun näkee mitä kulissien takana elelee.

Kaikkihan tällainen tietenkin lisää talouskasvua, kun ihmiset kuolee itsemurhiin, juopottelevat, tekevät rikoksia, käyttävät pillereitä ja ties mitä. Mutta talouskasvu ei ole kuitenkaan hyvinvoinnin mitta, vaan päinvastoin: lähinnä vastaavasti verrannollinen siihen.
Suomi on rikkaampi kuin koskaan: rahan määrässä, mitä täällä liikkuu.

Kaikki muut määreet Suomi täyttää: on murhaa ja varkautta, mistä me täällä elämme; niin sossupummi kuin työläinen. Näihin rikkauksiin, mitä tänne virtaa: ei nimittäin rehellinen työ ole ollut osallinen.
Jos esim. kännykän tekijöille tehtaissa maksettaisiin rehellinen palkka, niin ei olisi about kelläkään varaa ostaa kännyköitä Suomessa, kun halvinkin niistä maksaisi tuhansia euroja. Nyt sossupummitkin, kuten minä: voimme ostaa näitä velhouden tuotteita. Se ei ole tietenkään oikein, että jokaisella suomalaisella on tusina orjaa tuolla jossain päin maapalloa: köyhissä maissa, kuten itämaat tai afrikka.

Kannabis, hamppu: ei kuitenkaan ole ihmisten velhouden tuote, vaan ihan Jumalan luoma; hyvä yrtti. Sen kasvattamisesta ja käyttämisestä, jokainen kansa saa rehellistä ja oikeanlaista talouskasvua: ja ennenkaikkea parantumista.

Suomi on sairas. Ennenkaikkea nyt henkisesti ja yhä enemmän myös fyysisesti. Se kun ei ole normaalia elämää, että ihmisen pitää elää piikin varressa lapsesta hautaan: oli kyse sitten influenssa piikityksistä tai sitten tällaisten mielipide-huumeiden annostelusta, meille oman äänensä pitävillle kansalaisille.
Kannabista käyttäen, voidaan nykyisen velhoustieteen mukaan jopa parantaa alzheimeriä eli se uusiuttaa aivosoluja (neurogeneesi).

Vielä äskettäin pillerimafia ei tunnustanut lainkaan, että aivosolut voisivat yleensäkään uusitua. Alzheimerin nykyiset pillerimömmöt, eivät mitään paranna ja vain korkeintaaan hidastavat muutosta pahempaan.

Kasvin kannabinoidit on patentoitu syystä että ne ovat "antioksidanttisia ja suojaavat hermosoluja", julkinen pantetti on nähtävillä täällä:

"Cannabinoids as antioxidants and neuroprotectants"

https://patents.google.com/patent/US6630507B1/en
--

En tarkemmin kommentoi, mitä kaikkea etuja pillerimafialle syntyy siitä, että kasveja ja niiden aineita patentoidaan: mutta voin vain todeta, että Jumala tosiaan ihan ilmaiseksi on antanut jokaiselle ihmiselle käytettäväksi nämä kaikki luonnontuotteet.

Sanotaanhan se jo raamatussakin, että kaikki luonnontuotteet on hyviä:

1. Tim. 4:4
Sillä kaikki, minkä Jumala on luonut, on hyvää, eikä mikään ole hyljättävää, kun se kiitoksella vastaanotetaan

Saarn. 7:29
Vain tämän minä sain selville: Jumala on luonut ihmiset suoriksi, mutta itse he punovat kieroja juonia
--

Tämän alkupuheen jälkeen siirrymme itse asiaan. Eli hamppumaa.fi päätti lahjoittaa minulle kannabiskapseleita ja kannabiksen siemenjauhetta.

Yksinkertaisesti asia on niin, että pyysin jokunen vuosi sitten kaveriksi facebookissa Jaakko Myllyniemi nimisen henkilön, jolla jo tuolloin oli vahva visio miten Suomeen saadaan hamppu takaisin.
Kyse on siis paluusta juurille, jota tietenkin nykyinen, sivistymätön eli barbaarinen kännykkäsukupolvi kovin vastustaa. Ihmisen sivistystä ei nimittäin mittaa oppikirjojen määrä, vaan hänen suhtautumisensa lähimmäisiin ihmisiin. Valitettavasti Suomessakin suurin osa ihmisistä on täysin idiootteja eli lapsen tasolla. Lapsi saisi toki olla, mutta ei ilkeä lapsi: että on pakko kiusata muita siellä samalla hiekkalaatikolla. Siihenhän koko yhteiskunta perustuu: vahvat voittaa, niinkuin luonnossa eli eläimellistä hommaa tämä on.

Koska tämä yhteiskunta yhteistuumin: lyö lyötä ja varastaa sairailta lääkkeet, on todellakin tullut aika vallankumouksen. Eikä tämä nyt varsinaisesti tosiaan ole ainoa asia, että tässä maassa sairaita lyödään: vaan on kyse myös siitä murhasta ja varkaudesta mikä mm. Afrikkaa koskettaa.

Mutta, kuten koskaan: väkivallan valtaa, ei voi kumota väkivalloin; muutoinhan musta varjo vain lisääntyy ja väkivalta kasvaa ja voittaa.

Ei, vaan todellinen vallankumous on sen nykyisen vallan (eli väkivalta) kumoamista sen vastavoimalla, mikä on rakkaus. Eikö näin ole, että mikä tahansa paha asia onkaan: niin sen vastavoima on kuitenkin aina rakkaus. Eli mikä tahansa paha asia onkaan olemassa, niin sen vastakohta olisi rakkaus.

Minut tämä valtio on halunnut tappaa, lieneekö lapsesta asti: mutta eivät ole onnistuneet, vaikka ovat useasti yrittäneet. Ehkä hyvä niin, joten voin yhä: kemiallisesti lobotoidun mieleni avulla, silti kirjoitella jokseenkin vallankumouksellisia blogeja.

Sehän kumoaa pillerimafian valtaa, kun tällaista kirjoitetaan ja kannustetaan ihmisiä etsimään apua eikä luottamaan markkinavoimiin. Lääketeollisuuden intressi bisneksessä, ei ole parantaa: vaan pikemminkin luoda yhä sairaampia ihmisiä. Tällöin on tietenkin järkevää myös sekaantua ruoantuotantoon, kuten ovat tehneetkin, kaiken maailman mömmöjen avulla millä "kasveja suojellaan" ja eläimiä antibiotioidaan, vaikka tosiasiassa: ne myrkytetään ja ihmiset myrkytetään eli ihmiset tulevat sairaaksi=hyvät rahat.

Kun ihmisiä sitten "lääkitään" myrkyillä yhä, niin miten ihmeessä tästä kaikesta pahasta: voisi syntyä todella jotain hyvää? Sehän on ihan järkipeleissä mahdotonta. Miksi siis päättäjät ja ihmiset suurelta osin ovat aivan täysin järjettömiä? Ehkä juuri siitä syystä, kun koko konkkaronkka on aivan täysin ryynipäissä?

iIin ovat itämeren kalatkin ja koko muu eliöstö:

"Mieskalat muuttumassa naiskaloiksi – EU aloitti laajan vesien lääkejäämien tarkkailun"

https://yle.fi/uutiset/3-8445047

--
Jokatapauksessa, hamppumaa.fi lahjoitti minulle tällaiset lääkesetit joten kokeilen niitä kuukauden ja paraneeko olo itsemurha-ihannoinnin partaalta sitten paremmaksi.

Kirjoittelen tänne sitten miten menee.

Vielä lopuksi haluaisin sanoa, että kannabis ei paranna kyllä mitään jos sitä polttelee: korkeintaan lievittää oireita. Kannabista tulee syödä tuoreena, tai tuorepuristeena, jotta sen terapeuttiset vaikutukset pääsevät pätemään: mieluiten aina öljyn tai rasvaisen ruoan kanssa, koska kannabinoidi on rasvaliukoinen kuten rasvainen aivokudoskin.

Comments

Popular Posts